Acolada vine cu o abordare complexă, integrând în serviciile sale atât viziunea clasică de design interior, cât și cea metaforică, vizând dezvoltarea personală a fiecăruia dintre noi, pornind de la interior către exterior, de la cine suntem cu adevărat, până la modul în care putem transmite acest lucru prin felul în care arată spațiul în care trăim, muncim sau ne relaxăm. În plus, modul nostru de lucru se bazează pe ideea amenajărilor echilibrate, cât mai aproape de sufletul beneficiarilor, identificând nevoile reale ale acestora și ținând cont de încadrarea în bugetul alocat, astfel încât amenajarea să poată fi finalizată. Acest lucru este posibil datorită echipei Acolada, o echipă complexă, cu abilități complementare, care cumulează cunoștințe de arhitectură, design interior și de obiect, peisagistică și management financiar și de etape. Astfel reușim să îmbinăm, în cel mai optim mod posibil, simțul practic cu cel estetic, în cadrul aceleiași amenajări interioare.
În primul rând, punem accent pe înțelegerea cât mai profundă a ceea ce aduce fericire reală unei persoane, armonie unui spațiu și echilibru unui buget. Aceasta este legatura dintre concept și accesibilitate, vis și realitate. Concret, pe langă serviciile de design interior sau de obiect, de arhitectură de interior sau de exterior, oferim și consultanță în privința managementului de buget, gestiunea amenajării pe etape, optimizarea și prioritizarea lucrărilor, astfel încât proiectul visat să poată fi transpus în realitate. O altfel de consultanță oferită de echipa noastră este și cea referitoare la descoperirea personalității beneficiarului și crearea conceptului de “acasă” propriu lui, prin discuții deschise ce pot aduce la suprafață informații și detalii neașteptate despre cum va arăta locuința în care va investi timp, bani și sentimente.
De-a lungul experienței noastre, individuale și de echipă, am fost nevoiți să concepem, dar și să executăm complet, de la A la Z, proiecte pentru noi înșine, pentru cei foarte apropiați sau proiecte cu mari provocări și, astfel, am ajuns să acordăm importanța cuvenită componentei umane. Tocmai înțelegerea factorului uman și a celui practic, este, de multe ori, “veriga lipsă” în cadrul acelor proiecte foarte conceptualizate, abstractizate sau duse în extrema trendurilor care există pe piață. Modul nostru de lucru este o consecință a propriei transformări, a lucrului constant cu noi înșine, conștientizând astfel importanța felului în care ne percepem, dar și a modului în care reușim să “spunem” cine suntem, oamenilor cu care interacționăm.